Christmas outfit

Tröja-  Monki
Kjol-  Bikbok

Dagens inköp

Brown set fix, make up store 155kr
 
saltwater spray, hm 39kr
 
isadora 129kr
 
 
strumpbyxor 49kr

makeup tutorial


Ta hand om ditt hår när du sparar ut det

   
                                                     
                                                                                för tårt hår
1. Tvätta inte håret för ofta, max 2 gånger i veckan, helst en. Schamponera aldrig topparna, enbart hårbotten. Schampo sliter på håret (något som jag inte kan hålla)

2. Använd en vårdande inpackning minst en gång i veckan. Låt den sitta i minst en timme. Ha den gärna över natten för extra bra resultat!

3. Använd inga värmeverktyg!!!! Detta sliter enormt på håret. Skippa fönen, låt håret självtorka. Om du absolut måste använda värmeverktyg använd ALLTID ett bra värmeskydd innan.

4. Strunta inte helt i att klippa dig under tiden du sparar. Att trimma topparna är viktigt eftersom kluvna toppar kan "klättra" upp i håret och förstöra det. Jag brukar säga till frisören att jag sparar ut mitt hår och vill att frisören ska ta så lite som det bara går
5. Sov med en fläta i håret för att minska slitaget under natten.

6. Gnugga inte håret med handduken när du har tvättat det. Krama försiktigt för att inte rugga upp fjällskiktena i håret.

7. Använd inga tofsar med metallspänne, de kan rycka loss hårstrån.

8. Blek inte håret. Detta är det som förstör håret mest av allt och gör det slitet och svårt att bli långt. Det går att ljusfärga håret ett par nyanser ljusare istället.


 
 
 

waint for that moment

Märker nu att vi har kommit in i slutspörten när det gäller skola och plugg. Imorgon blir det ett no prov som jag helt hade glömt bort att plugga till så fick bara ta och bita ihop och börja plugga på sidorna vi ska kunna. Har nu pluggat i flera timmar och känner att jag har bra koll det sista provet gäller svenska och ordklasser som blir på torsdag som  jag ska plugga till imorgon
 
Kommerntera vad ni vill se mer av i bloggen så jag får lite insperation
 
 
puss på er<3

inköp ifrån Umeå

bik bok 199kr
 
Carlings 100kr (200kr)
 
gina tricot 129kr
 
lagerhous 59kr
 
Indiska 99kr
 
kicks 150kr
 
Åhlens 299kr

Nelly.se

Några nyårs kläningar som jag gärna skulle vilja klicka hem!
 

you are my life

Vill nu ta och skriva om mina underbara vänner som betyder hela värden för mig. Dom finns där i våt och tort, när jag är ledsen och vekligen behöver luta axeln mot någon så vet jag att dom finns där och tar imot mig med öppna armar. Ni betyder så otroligt mycket för mig så det inte går att beskriva med ord. Ni gör att jag kan gå upp på en grå måndag morgon men får snabt ett leende på läpparna när jag vet att jag kommer att få träffa er idag. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er. visst kan vi ha våra små stunder när vi små tjafsar men vi älskar varandra ändå. vi vet att vi har varandra och kommer att stöta varandra i våt och tort, jag vet att vi kommer vara vänner för livet.
baby you light up my world like nobady els<3
ni vet själva vilka jag pratar om<3