Treat the people i love like i wanna be loved

Just nu sitter jag på sofan och ser på tv:)
eftersom att jag inte gör något annat tänkte jag att jag skulle fixa lite på bloggen.
Väntar också på att mamma ska sluta på jobbet för då hade jag tänkt att hon skulle installera photoshop eftersom jag har inte hunnit på min dator än, så ni kommer att få en ny header snart,
 
Imorgon blir det att åka till luleå på fotbolls match
 
hejdå
 
 
funderar att beställa<3

Bra dag!:)

Idag blir det att sova hos Moa tillsammans med Rebecca och Emma. Började dagen med att fara och kolla på Rebeccas nya hund värdens sötaste dvärj spets som heter Sheldon, Var där i flera timmar. Senare åkte jag och mamma till Min kusin som fyller 18 år idag, (Grattis Grattis:) ligger nu och ser på solsidan och ska senare kanske ta ett kvälls dopp:) Ses senare!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3387922/images/2012/pic_5016e4f69606ee5658000005.jpg" class="image">Pdol

Nu drar jag Emma och Fanny till Pdol. Har då haft fotbolls cup typ 3 år i rad så man inte har kunnat fara, blir att åka no limit för att jag och Fanny lovade( scary) nä men nu ska vi cykla dit Hejdå!


Bik bok

Det här vill jag ha från Bik bok just nu<3
 
 
 
 

Sports

Har precis gjort mig klar för dagen. Jag, Rebecca och Moa sov hos Emma och var uppe till typ 5:O Emma klev upp med Moa för att hon skulle hem kl 11 men jag och Rebecca fortsatte att sova. Vaknade då av att mamma ringde i och väckte oss. Har varit ute och haft vatten krig med Hugo och nu så ska vi spela Wii. Hejdå.


I want back!

Nu Stockholm resan med emma slut:(
känner värkligen att jag vill tillbaka, var 1 av dom bästa dagarna i mitt liv!!
Vi har shoppat, Badat, Solat, Varit på gröna lund, Varit på kolmården och massa andra saker.
kommer inte skriva vad vi har gjort för det kommer att bli så jobbigt så ni kommer istället få massor med bilder och en vido film som jag och emma ska redigera sen.
 
påväg
 
 
första dagen!!
 
 
Kålmården nästa!
 
 
Linbana
 
 
delfinshow!
 
väker upp gamla minnen<3
 
 
Mälaren
 
 
shopping!