lite Bilder från helgen!

 
 
min outfit, dr denim carlings, tröja lindex, skor converse
 
 
haha reaktionen dom fick när screm kom upp på skärmen
 
 
under filmen kunder man ju inte låta bli att skrika.
 

sleep over

Hej hej, är nu hos Emma och ska sova här 2 dagen i rad. Idag har vi verkligen inte gjort nå specielt. har typ bara spelat just dance och set Grease. imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra. Emma vill då fara och bada men just nu har jag ingen lust, får se imorgon vad jag känner.
Hejdå!
 

Matte prov

Ska nu gå in till matten och ha matte prov!! Hjälp mig. Har sedan film på spanskan och sedan hk prov. Blir sen idag att dra till stan med emma för att hitta kläder till helgen, men nu öppnar hos så önska mig lycka till!


To tired for school

Ska snart dra till skolan men skulle hellre gå och lägga mig i sägen och sova. Har en av dom längsta dagarna idag, slutar kl4. Efter skolan blir det nog att plugga lite matte till provet. Veckan har ändå varit bra eftersom vi har typ inte haft någon läxa, men ska nu ta på mig skorna så jag kan dra till skolan

Hejdå!


Berg flyttar in

Förlåt för dålig uppdatering, ska verkligen skärpa mig nu!
Sitter nu i sofan och ska snart se på berg flyttar in. Efter skolan idag så for Emma hem till mig för attt planera lite grann om vad som ska ske i helgen. jag och emma ska då ha kalas (eller säger så fortfarande?)
men men ska nu ta och se tv så hejdå!
 
Saknar tiden då fotbollen drog igång

bilder från idag


winter

Åhh vill bara gå och lägga mig så det kan bli en ny dag idag, Min morgon var helt hämsk. Började med att jag var för sölig med att fixa håret och sminket så jag blev jätte stressad i slutet, sen när jag skulle ta på mig mina skor sprack såklart mina svarta dr denim så jag måste köpa ett par nya imorgon när jag och emma far till skellefteå.  sen såklart när man skulle hem började det att snöa, vill ju ha sommar.men dagen var ändå okej. Slutade efter luchen,typ, fast jag stannade kvar så jag skulle bli klar med svenskan och no.
hade sen på kvällen konfa möte, ååhh vad jag längtar. Kommer bli så kul att träffa nya kompisar, fara till Göteborg och LISEBERG!!.
 
hejdå!
 
 
väska från modekungen som jag vill ha så mycket!

everybody are good in their own way

 
vaknade som en helt vanlig trist måndag morgon, väntade då på att emma skulle komma så vi kunde åka till skolan. där hade vi det vanliga lektionerna, när vi hade spanska började jag känna mig illamående och for hem eftersom jag hade fått ett migränanfall.har nu pratat facetime med emma och kollat på nelly.com för att hitta några snygga kläder. hittade ett par skor och en tröja på ellos.se
ska nu ta och göra mig tjock på b&j
 
hejdå!
 

Lite bilder


Haparanda

Ligger i nu sängen med hopp att jag och emma ska gå upp snart, blir nog att åka till Haparanda idag så att emma kan köpa en fjällräven vinterjacka. Som tur är det bra vänder jämfört igår. Skriver kanske mer sen

Hejdå


Last song

Har nu tast efter en timmas prov i engelska. Eller ska man kalla det prov eller test, jag menar man fick ju ta med sig boken och anteckningarna. Ska sen idag följa med till emmas pappa och vara där hela helgen. Grymt bra. Börjar nu måste gå.



Gammal bild jag vet


Trött tjej

 
Ojj vad jag är slut jag är.steg upp i  motvilja den här morgonen, kändes som att en sten var på mitt huvud, var så grymt trött. for till skolan och hade vell en ganska lungn dag, missade slöjden för att fara med åttorna och se en teater, Hade sen film på svenskan där vi såg hunger spelen, hade ochså två gympa lektionen eftersomm att jag valde det som friaval (fattar inte hur jag kunde) har pluggat so och har kollat litte i mitt rum hur jag ska göra om det men det får jag prata om en annan gång
 
Hejdå

BIlder från turkiet!