Bestälning från eyelipsface och från idag


Wonderful day

Har haft en helt underbar dag idag som har bestått av både skratt och ett bra tålamod. For till vilma vid halv 12 och och var där till ungifär till 5. Där har vi varit ute hela dagen och grillat korv och pinnbröd, Var så otroligt mysigt .
haha tog oss 2 timmar att få upp en eld som faktiskt varade länge nog men tillslut så gick det. Efter att ha varit ute i flera timmar gick vi in och spelade lite sälskapsspel och bara pratade. Sen for vi hem eftersom dom hade handbolls träning. Kvällen har bestått av ett träningspass och tv sittade.
 

Bilder från idag och igår

 
Var på stan med emma igår och köpte en tröja
 
Varit och åkt slalom med Emma:)

Get out from My head

Kan inte direkt säga att jag fick den bästa starten på dagen. När vi skulle fara och hämta upp Emma märker jag att jag håller på att få migrän och måste hem snabbt så jag kan vila och försöka få den värsta huvudvärken bort, nu mår jag bättre och ska till skolan sen för att ha ett matte prov och en so redovisning,
Har inte lust att missa dom ämnena. Senare idag blir det och hitta lite nya saker till mitt rum. Opps jag har glömt och säga att jag gör om mitt rum och har tänkt att göra en liten roomtour när det är klart.


Ray ban på nickys.se

Just nu så pågår det en tävling på http://nickys.se
passa på att gå in på bloggen och läs eftersom den är värkligen super bra.
priset för tävlingen är ett par ray ban från http://smartbyeglasses.se
Har redan ett par ray bans med det är ju som sagt från turkiet så håller värkligen tummarna att jag vinner nu och får hem ett par som inte är fejk. Men självklart håller jag tummarna för er också
 
hejdå!
 
 

Study until you know everything

Blev en kort dag idag när vi fick sluta 12.00 istället för 13.00. Dagen kommer nog bestå av hemkunskaps boken och spanska boken men vi får ta det som kommer. Nu ska jag nog titta runt på några bloggar till kl 1 och sedan plugga spanska tills jag kan allt. Ville också passa på att berätta att snart kommer en video komma på vad jag har beställt från elfs hemsida. Tyvär tar det ett tag eftersom man beställer från London. vi får se om videon kommer snart eller om en vecka eftersom jag ska nog beställa från beautyjoint också.
 

Bethany Mota