Gossip girl

Dagen har beståt med en kort skoldag med ett so prov som gick super bra, en onödig gympalektion som varade i 30 minuter och en massa gossip girl avsnitt. Det måste ju bara vara den bästa serien i hela värden. Har märkt att jag får ångest när jag inte ser det, har det till och med nu. men nu ska jag gå ut och gå så att min huvudvärk ska fara bort. blir kanske sen ett gossip girl avsnitt
 

Lite bilder

 
 

macbook

Igår tog jag beslutet av att börja spara till en ny dator och det är inget mindre än en macbook. Har än inte bestämtt mig för en air eller pro men det lutar lite mot air hållet. personligen tycker jag att air är snyggare eftersom den är så tun och ser så lätt ut, medans pro är lite mer praktiskt eftersom man kan stoppa in cd skivor (fast jag andvänder dock inga sånna)
när jag läser om den blir jag bara mer och mer sugen jag menar man kan ju prata facetime, är det bara jag elller låter det som en stor mobiltelefån?
 
macbook air
 

träning

Har just varit nere och sprungit på löpbandet och tränat mig inför sommaren, har haft det i ca 1 år men har ändå inte tränat på det så nu ska jag försöka springa 3 gånger i veckan, har också tänkt att skaffa mig ett gymkort så man kan gå dit tex efter skolan.
Om ett tag kommer Emma hit och så ska vi göra det sista i engelskan. får se vad dagen har mer att erbjuda.
 
 

inköp från Luleå

 
Viva la diva 70kr
 
 
Lagerhaus 29kr
 
 
Real time 39kr
 
 
Stadium 250kr
 
 
Stadium 60kr
 
 
Stadium 100kr
 
 
Stadium 990kr
 
 

städning a la sanna

Är nu i mitt rum och hade tänkt städa men det slutade med att jag ställde mig framför kameran och tog en massa kort. Dagen har beståt av skola, lat het och en ny video till bloggen. Var tänkt att jag skulle till fotbollsträningen och var super tagad men just nu käns det som att jag har brutit alla ben i kroppen. kunde knapt gå upp och ner i trapperna i skolan. imorgon blir det att åka till Luleå för shopping. Det som står på listan just nu är gympaskor ( nike ) och ett par vita teckbyxor men vi får se vad jag kommer hem med för det brukar inte precis sluta som det var planerat.
 

music in my heart<3


School out for summer

Nu är det bara att börja räkna ner dagarna till sommarlovet som består utav 143 dagar. Som tur var har man påsklov som jag tillbringar i Stockholm, sportlovet till att åka slalom och vara ute, vi har ju också massor med dagar så vi slutar efter lunch så dom dagarna kan man ju bara räkna bort. Ska nu till skolan och ha den värsta dagen av alla dagar. Idag blir det också att göra ett matte prov som jag känner att jag har bra koll på.


Sleep over party

Nu är årets party tyvär slut. Hildas sleep over party var så otroligt grymt kul som alla andra år.
Har ätit kykling tacos som äts en gång om året, fikat daimtårta och kladdkaka med mango klass och grädde, bastat och snö badat så våra fötter har frusit söder, lekt lekar, gick en lång promenad med några  medans dom som inte ville var i den lilla stugan. som ni kanske förstår låter det grymt roligt. Var i lillstugan i flera timmar och bara pratade och sedan gick vi som skulle sova inne gick in och sov. nu är det bara att vänta ett år till till nästa gång. Det är lika roligt att vara med mina kompisar eftersom det är dom som gör att jag har det bästa man kan få. Älskar er så otroligt mycket<3
 

Mitt nyår

Mitt nyår tillbringade jag hos Emma och hennes familj. Vi såg på bodyguard och väntade på att vi skulle gå ut och fira det nya året. När det var 5 min kvar var jag och emma såklart stressade eftersom vi kom på allt i sista sekunden. När vi var där ute skålade vi, firade det nya året men även såg på alla fyrverkerier som for upp i himlen. Efter klockslaget gick jag och Emma till hennes rum och hade vårt egna lilla party med party musik och ett glas bubbel.
somnade kl fyra och vaknade idag kl 1. Inte den perfekta starten på det nya året enligt mig.
 
 
 
Gott nytt år<3

bloggar jag läser


l0ve.blogg.no
 
 

auroramohn.blogg.no
 
 
 

betinabf.blogg.no
 
 

adriennee.blogg.no
 
 

duochjag.devote.se
 
 
 

mollyrustas.se