Dagens outfit


pleas give me!!

omg vad jag vill ha det här.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3387922/images/2012/pic_199976425.jpg" class="image">


Dagens outfit

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3387922/images/2012/pic_199875230.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3387922/images/2012/pic_199875230.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3387922/images/2012/pic_199875289.jpg" class="image">


no no no

efter skolan så for jag My och Emma till stan för att shoppa. hittade såååå mycket jag ville ha men köpte det inte för att jag har redan slösat så mycket pengar.

.. ni kommer aldrig tro mig men jag tappade min telefån i toan idag. efter ett tag slutade den att funka men sen gick den igång igen men vi ska fara och kolla hur det är ned försäkningen

här har ni vad jag köpte


Skola

En helt vanlig dag fast sovmorgon. Blir imorgon att ha utväxlings samtal :/ önska mig lycka till. Ska nog idag plugga till no provet och engelska läxa.
Ska sluta nu för att svenskan börjar nu.

Hejsvejs


Dagens outfit

Huvkofta cubus, byxor bik bok


home sweat home

Ska snart ta att äta en sen middag pga sen fotbolls träning. slutade halv 4 och fotbollen började halv 5, Så det var bara att skynda sig hem och äta något lätt och sedan kom Emma och plockade upp mig. jag ska värkligen börja träna minväster fot. vill ju kunna sjuta med den också. såklart var ju träningen ute så blev ju då snuvig. ska ikväll se på inför eurovision song contest. skriver nog inget mer idag menimorgon.

hejdåååå.


Skolan

Förlåt för väldigt dålig uppdatering. jag har bara inte orkat skriva i helgen. Sitter nu med Moa och väntar på att spanskan ska dra igång. Jag kan ju då tipsa er om att www.lillaamy.blogg.se kommer att ha en tävling på sin blogg. Senare idag så blir det att ha fotbolls träning på LF.

Lovar att börja skriva mer.

Skit dåligt att man inte får ta kort på skolan så jag kan tyvärr inte ge er några.

Hej hej


It's friday, friday!

Hallojhalloj alla läsare! De är Hilda som bloggar, vi har haft bild och nu har vi engelska och vi ska fortsatta se en riddares historia! Vi börjar nu hejdå!
Sorry ingen bild pga skolan


Monsters dont sleap under your bed. They sleap inside your head.

Boring boring boring. Ställde kl kvart över 7 för att stiga upp till första skoldagen efter påsklåvet. Hämtade upp Katja och Emma för att åka till skolan. Hände det som händer på skolor. Räkna lista ut och dagdrömma:). Efter skolan drog jag och Emma på stan för att köpa henne ett par Dr denim jeans på carlings. Sen for vi hem till mig och packade för att sen fara och sova hos Emma. Ligger nu i hennes säng och pratar. Haha just nu vill Emma läsa upp blondin skämt haha nej nej men nu ska jag sluta.


Canon in my heart<3


Stockholm dag 5

morning. sista hella dagen i Stockholm. Vill inte hem, I Piteå är det ju så tråkigt medans i Stockholm händer det hela tiden saker.men jaja.. När vi skulle utt till bilen idag så blev vi helt chokade pga av att det var vitt på ALLA gator i hela Stockholm. Jo ni hörde rätt nu snöade det. Först åkte vi till solna galleria. hittade dära en byxdress och en ny brun Väska, Hittade också en hår maskara som jag nog ska ta och testa imorgon. Sedan kom mammas kusin och min tremenning som vi inte har träffat på kanske hmm 5 år. satt och fikkade och pratade väldigt länge. Sen när solen kom fram och snön hade farit bort så skulle jag mamma och pappa åka till djursholm. Det är där alla flotta och stora villor är. Åkte då förbi Benny Anderssons hus (ni vet han från Abba). han hade en helt J*vla ö för sig skällv. för senare och virrade runt för att hitta en bra pizzeria. Alla så så himla sunkiga ut. Fast tillslut hittade vi ett:). Sitter ii hotellrummet och bara slappar.. Ska nog ta att ta på mig hår maskaran nu..






Åhh inte för att skryta men jag älskar den här bilden som jag tog<3<3



Benny Anderssons ö. Det blev inte en sån bra bild



Härligt väder


Byxdress 150 HM, Väska 50kr HM



Älskar den här bildern<3


Råsunda


opps

Köpte denna också


Vero moda 200kr

Stockholm dag 4

tjena tjena. lykligt viss så fick vi ju byta rum pga av en trasig säng men oturligt nog så fick vi ett likadant fast spegelvänt. For och shoppade idag också ,fast inte i centrum utan i Kista galleria som hade mer än 100 mode butiker kom hem med 10 nya saker i min garderåb. fikade och åt också dära. tänkte bara att medela om att när man ska titta till någon som man känner i provrummet så slit inte bara upp provhytten utan kolla om det är rätt:/. när vi var klara så ville mamma fara in på cilli och Jula. hittade en prynad till mit rumm och mamma hittade en lampa till badrummet. när vi skulle tillbacka in till barkaby så for vi ju då lite fel så det tog ca 1 h
när vi var tillbacka på hotellet så gjorde vi oss klara för att äta middag hos några bekanta. Han kom och hämtade upp och och tog oss till hans lägenhet. åt där en super god 3 rätters middag . såg sedan där lets dance och bara pratade. kom hem ca 12 och håller på att dö av trötthet. imorgon är det ju då vår sista hela dag i stockholm och kommer nog att fara på lidingö och SHOPPA.

Hejdå



Till Kistas galleria


Shopping here we come




Fika


Jacka HM 150kr


Örhänge och halsband tillsammans 80kr


Troja från NEWyorker 100kr


Linne från newyorker


Linne från newyorker


Ring från Kappahl 79kr


Newyorker 200kr


Påväg till en underbar kväll

Stockholm dag 3

idag är det då Torsdag och tre hela dagar innan vi åker hem till Piteå. åt samma goda frukost. sedan for jag och mamma på ikea. Hittade inte vad jag ville ha men mamma hittade.joop jätte roliga saker, stekpanna och tre kanner. åt på Ikeas resturang, en kyklingfile och choklad mosse. Medans vi väntade på att pappa skulle komma och hämta oss för att åka till stan (igen) så såg vi värdeens bästaaa pogram, TOMMY OCH JERRY wihoo. nej nej men när pappa kom begav vi oss in till stan. gick på litte olika ställen. hittade inte lika mycket som igår men igallafal ett par solglassögon. i slutet hittade jag mäst kläder men då hade vi så brottom till parkeringen så han inte.. For senare och åt på Burger king. sitter nu i min pjamas och skriver..
hejsvejs





På Ikea




Slottet är bakgrunden



Smoothe!!!!!


NK



Indiska 59kr