New

just nu så har jag precis klippt av mina byxor och gjort dom till shorts


Fired it up

Sitter och ser fired it up med Emma. for till skolan. som vanligt så var det inget specielt. efter skolan for jag my katja och Emma till stan och köpte lite saker till bilden. åt sedan på subland. fick ju linser igår och det gick inte så bra att få ut dom så då fick ju min mamma komma och hjälpa mig. ska sluta och skiva och bli social med Emma


Bilder från kåbdalis


Kåbdalis

sitter i bussen påväg till Kåbdalis med klassen. vaknade kl 6 hos Emma. När vi steg upp så var det bara att sätta igång med matsäcken. får nu bara vänta tills vi kommer fram och åker slalom.


våfflor

Dagen idag bestod av att vara med Katja. drog senare till fotbollen. både jag och katja trodde ju att det var vanlig träning med vårat lag, Men nej det var ju komunträning. så då fick vi ju så klart vara med även att vi inte hade varit på någon annan. är nu hos mormor och äter kräft soppa och våflor.


sarah jessica parker

OMG så kul Linn kommer hit och der var typ 1 år sedan vi var med varan.
ikväll blir det att se film och gotta oss med lite sötsaker


stan

Är på väg till stan med mamma för att handla upp henner kort.. ne jag skämta ( nog för att jag vill det) vi ska fara för att hitta en skinjacka till mig och låna hem ett par nya bågar.
synes!


finally

äntligen så är det helg!!.Efter skolan så slappade jag och tog något att äta. senare så bar det åt till fotbollen, typ årets roligaste träning. Vi dansade... vet inte hur man seger med vilmas stora syster:) Får just idag spenera min fredags dag i bilen
påväg till luleå.


Uppis

Hej hej sitter just nu i uppis med ett par underbara tjejer. i helen har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag vet att jag inte har skrivit något i veckan men det har inte varit något specielt. igår så sov jag hos emma. jag kan rekomendera risinolja för håret får håret att växa snabbare.. blir matte nu( gillas dock inte


Gympa

väntar på att gympam ska börja nu. har säkert bollsporter. Blir att sova hos Emma inatt.

puss puss. Hilda hälsar.


Sorry

Förlåt att jag inte har skrivit något på ett tag, Har haft fullt upp. Fick vakna kl 6 för att jag skulle följa med Emma till tandläkaren. Sen bar det åt till skolan. Hände inte något specielt en hellt vanlig onsdags dag. Efter skolan så for jag mami och papi ut och käkade på blå Ängeln. När jag kom hem var mycket i min lust att få ta tid att göra min header. det gick bra i börgan men sen gick det utför. Får vell ta Hit en expert som kan hjälpa till.

puss pussFörlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Har varit ganska mycket. Idag så fick jag vakna kl 6 gör att jag skulle följa med Emma till tandläkaren. Sen bar det av till skolan. Inget specielt idag, En helt vanlig onsdag. efter skolan drog jag mami och papi för att käka på blå ängeln. När jag kom hem hade jag mycket av min lust av att göra en header. Satt i ca 1h och försökte. Vet hur man gör men det gick bara skit så jag får nogl ta hit någon expert någon dag. men nu så ska jag sluta skriva.     Puss Puss

Desperate housewives

Sitter nu med en god glass i handen medans jag ser på desperate housewives. Om ni har sett mitt gamla inlägg så ser ni vad jag har gjort idag, Men efter jag hade varit på stan for jag mamma och pappa för att köpa mig en dator. Behöver det värkligen för att photoshop pch mina bilder tar så mycket plats så datorn får spunk. imorgon blir det att vakna kl 6 för att följa Emma till tandläkaren.

godnatt era sötisar


bloggar

www.lillaamy.blogg.se

www.emmaajoo.blogg.se


gäsbloggning på G

hello bloggen, Moa is in the house! haha,nämen nu hade jag tänkt gästblogga lite till Sanna. Just nu chillar vi gärnet i uppis och spelar lite pingis,matten börjar strax och det gillas inte! amen nu ska jag sluta skriva,hörs!


tisdag

är på väg till skolan för ännu en dag i skolan. först så har vi redovisning i svenskan om en slaks saga tex konstsagor och folk sagor.
kommer att skriva mera idag men nu så ska jag vara social med emma.
hejdå....