My new friends

Dessa godbitar har landat högt på min önskelista, kostar 499kr på euro sko


inköp från onsdag

jeans hm 99kr, tröja monki 150kr
 
shorts från bikbok, på rea 199kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Föreläsning på G

Sitter i uppis nu för att snart ha en föreläsning som idol sassa ska hålla för oss, hade planerat med 2 andra kompisar att vi ska sitta längst fram men vi får se. Sedan direkt efter har vi hk prov som jag har pluggat lite dagen före, Haha får väll se hur det går. Hade sedan tänkt fara in på Wayne's för att fika med några underbara men eftersom vi slutar senare får vi se om vi följer med.


Trött tjej

Åh nej, vaknade alldeles försent idag, fast får väll skylla mig själv eftersom jag och Emma var vakna väldigt länge, haha jag som lovade mamma att vi skulle lägga oss i tid. Idag blir det väll en mysdag men har också tänkt att börja köra hårt med träningen.
You go girl. Tänk vad fort helgen går, kändes som att det var måndag nyss!

Hejdå


myskväll

Hade en sån underbar dag igår. Efetr skolan började jag och rebacca att kolla runt om vi kunde ha en myskväll hos någon. jag rebecca, Emma, My, Vilma och fanny. där hade vi värdens myskväll med x-factor, just dance och bara massor med skratt.
Här är några bilder från igår
 

Dagens outfit


Newbody

Har nu äntligen fått hem en katalog med newbody saker som jag ska ta och beställa. den här gången blir det nog  två sport bh och två t-shirts
hade en plan idag att fara ut och springa eller göra en annan träningsform men det blev det inte. Istället la jag mig i soffan framför tv med en frukskål brevid mig och såg på fotbolls galan, Får väl fara ut och springa någon annan dag. Är nu död som en sten och vill bara somna i min underbara säng.
vi kommer såklart att höras imorgon men nu säger jag godnatt
 
hejdå
 

Schools out

Sömniga och trötta helger är lika med sömniga trötta skoldagar. Idag är en sån dag.om jag bara kunde spola tillbaka tiden där jag ligger i min säng och gruvar mig innan väkarklockan ringer. Gruvar mig verkligen för veckan, så mycket vi har och göra, får väl stå ut och få energi av personerna jag har vid mig.


Videoblogg


We heart it

Kolla in mitt weheartit: sannajonsson


Part of me

Sitter nu med emma vid min sida och ser på Katy Perry. Passar då på att fixa nya headers som vi snart sätter upp på bloggarna. Vet inte vad jag mer ska skriva eftersom inget har hänt idag så då säger jag godnatt.


Smile

Kände bara för att skriva ett litet inlägg om hur min dag har varit. Min dag bestog av skolans tråkiga ämnen som man stöter på nästan varje dag. Sen när jag kom hem skulle både mamma och pappa bort en snabbis så nu sitter hemma själv och kollar runt på datorn. får vell se om det dyker upp något roligt under dagen.

Dagens

ååhh så skönt med en slappar dag. Det behövde jag verkligen eftersom skolan börjar om imorgon. Emma for hem vid tre tiden men jag forsatte att slappa, passade då på att se en film som var super bra. sen under kvällen  skulle vi sen ut och äta god mat med familjen. här får ni dagens outfit
 
tröja bikbok, shorts avklippta dr denim, strumpbyxor som jag inte har någon aning om vart dom kommer ifrån.
 

Haparanda

Förlåt att jag inte skrev något igår, hade bara inte lust. Var då i Haparanda med emma för att gå in på ikea och gå in i rajalla galleria. hittade tyvär inget där men har då kvar pengar till senare. sedan for vi hem till mig och myste och såg på film. det var typ min dag igår.
 
 

Bara så ni vet

Jag vet inte hur ni ser den men det kan hända att ni ser en helt annan header nu. När jag går in på ipaden har jag min gamla men när jag går in på min telefon ser jag en annan, så om ni ser det här så vet ni att det har blivit nå konstigt,

Har ändå tänkt att göra en ny header idag men vi får se om jag hinner det:)